lauantai 23. tammikuuta 2010

Piikkimatto

Joitakin vuosia sitten olimme koko perhe hevosmessuilla. Hajaannuimme sitten tytöt ja pojat omille reissuille ja kun jälleen kohtasimme, oli näky melkoinen. Mieheni oli oikein innostunut shoppailemaan ja ostoksista löytyi mm. hierova tyyny. No, tämä tyyny jäi lähestulkoon käyttämättä ja voitte uskoa että asiasta on useaan kertaan keskusteltu. Eilen sitten shoppailu into iski taas, nyt hän hankki piikkimaton ja tyynyn :)
Tuo kyseinen matto on kyllä kovasti ollut in viime aikoina. Taisi olla yksi niitä joulun myydyimpiä tuotteita.
Tyynyn pitäisi stimuloida akupunktiopisteitä ja poistaa kipua, lisäksi sen pitäisi rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja mieltä. Sen luvataan helpottavan unensaantia ja auttavan palautumisessa psyykkisestä ja fyysisestä stressistä.
Piikkimatto tulee asetaa sängylle tai muulle pehmeälle alustalle. Niskaa tuetaan tyynyllä. Maton päälle asetutaan siten, että piikit koskettavat ihoa ja matolla maataan 15-30min. kerralla vähintään muutaman kerran viikossa. Jos ihmisellä on matala kipukynnys suositellaan T-paidan pitoa päällä. Alussa tuntuu lievää pistelyä joka muuttuu pian miellyttäväksi tunteeksi. Näin siis opastettiin ohjeessa...Mies kyllä makasi matolla ja sai selkänsä hurjan näköiseksi, mutta muuta kommenttia ei juuri tullut :)

 

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Olen kuullut monelta kovin positiivisia lausuntoja piikkimatosta. Mulla on nytkin niin kipeat hartia, etta eilen jouduin ottamaan sarkylaaketta. Pitaiskohan hankkia tuollainen matto sen sijaan...

Tirriliisa kirjoitti...

Tuula: Olen kuullut myös monilta kehuja, luulen että sitä vain täytyy opetella käyttämään. Mies on nyt kahtena iltana maannut vartin matolla ja tänäiltana ei pystynyt menemään kun selkä on niin hellä. Eli ilmeiseti oli ahnehtinut vaikka varttikaan ei paljolta kuulosta.