lauantai 2. tammikuuta 2010

Haaveita tulevalle vuodelleLupauksia en muista tehneeni enää moniin vuosiin tuleville vuosille. Nyt ajattelin kirjata ylös muutaman haaveen tulevalle vuodelle.
Ensinnäkin, koska asumme vanhassa rintamamiestalossa tekemistä riittää. Tämän kesän suunnitelmissa on pihan laittoa. Meillä on tulossa tyttären rippijuhlat joten paikkojen pitäisi olla kunnossa. Puutarhan ja pihan suunnittelu on jo käynnissä :) Myös sisätiloissa on edessä pientä maalaushommaa.
Olen aiemmin näperrellyt jos jonkinmoisia käsitöitä, ja kaikki tuo on itse tekemäni kiireen keskellä jäänyt. Nyt olisi mukava yrittää keritä tehdä jotakin. Samoin hepan selkään pitäisi keritä ainakin kerran viikossa. Se olisi ihanaa omaa aikaa itselle ja kiva yhteinen harrastus tyttären kanssa. Tyttärestä puheen ollen...eräs haave on selvitä teinin kanssa kunnialla jälleen ensi vuosi. Tämä loppuvuosi on hieman antanut jo esimakua mitä tuleman ehkä pitää ;)
Eetun kohdalla olisi ihanaa jos sairastelu jäisi hieman vähemmälle. Täytyy ottaa nyt kuntoilu kuuri kun tästä flunssasta taas selvitään.
Yhteydenpito läheisiin pitäisi olla tehostetumpaa. Tärkeille ihmisille, perheelle ja ystäville täytyisi löytyä enemmän aikaa, edes puhelinsoitto silloin tällöin entistä useammin.
Usein yrityksen alla on ollut ruokamenojemme seuranta. Minua kiinnostaa kovasti mitä ruokaan menee rahaa ja miten voisimme siinä säästää. Ehkä nyt aloitan jälleen uudella innolla jonkinmoisen kirjanpidon. Kerron sitten onnistuinko tällä(kään) kertaa:)
Olen töiden ohella opiskelut sosionomiksi ja viimeinen vuosi lähtee käyntiin, joten pitäisi saada tehtäviä tehtyä ja lopputyötä myös.
Mutta etusijalla tietenkin onnellinen ja tasapainoinen perheelämä ja kaikkien hyvinvointi.

Ei kommentteja: