maanantai 7. joulukuuta 2009

Tunnelmaa lasikuistille

Meillä kun ihmisten lisäksi sisään ja ulos kulkevat koira ja kaksi kissaa, niin voi kuvitella miten paljon kuraa ja hiekkaa kertyy sisälle. Varsinkin kun on ollut todella märkää ja kuraista, niin lasikuisti ja eteinen on täynnä erilaisia pyyheviritelmiä, jotka hieman toimisivat kurastoppareina. Lisäksi kun naulakot täyttää talli ja navetta vaatteet niin kaaos on valmis. Nyt onneksi on hieman pakkasta,joten uskalsin laittaa lasikuistia hieman talvikuntoon ja vaihtaa kuraiset matot pois, viedä talli vaatteet pesuun ja kaiken ylimääräisen roinan kellariin tai roskiin.
Tämän pöydän liinana toimii peuran talja.

Tämä joulupukki asustelee pöydän alla taljan suojissa ja lähtee liikenteeseen vasta aattoyönä. Se valaisee kauniisti.
Nämä kaksi tonttulasta pääsivät jälleen ikkunan keinumaan. Mielestäni näiden tonttujen ilmeissä on jotain todella hellyttävää.
Oikein mukavaa viikonalkua teille jokaiselle!!

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Olipa mukava jouluinen asetelma taljan paalla!

Mina olen ollut matoitta koko talossa ihan tanne asti. Rapa on roiskunut ja lika kulkeutuu lampolasta jostain ihme syysta koko taloon. Lisaksi oli koira, jolla oli juoksuaika. Lauantaina laitoin sentaan matot keittioon. Ne on sen kokoiset, etta ehdin ne pesta koneessa ennen joulua, jos/kun likaantuvat.