lauantai 17. lokakuuta 2009

Lempisarja Harpers Island


Yksi tämän syksyn parhaita sarjoja on varmasti ollut Harpers Island. Täytyy tunnustaa, että vaikka kyseessä on melkoinen murhamysteeri, meillä on sitä lapsetkin katsoneet. Kyseinen sarja on 13-osainen Ari Schlossbergin luoma kauhu- ja mysteerisarja. Se on kuvattu Vancouverin edustalla sijaitsevalla saarella.
Sarjassa Henry Dunn  ja Trish Wellington ovat sukunsa ja ystäviensä kanssa lähdössä viettämään häitään Harpers Island nimiselle saarelle. Seitsemän vuotta aiemmin sarjamurhaaja John Wakefield on tappanut kuusi saaren asukasta, mukaanlukien sheriffi Charlie Millsin vaimon. Mills ampui Wakefieldin, joka on haudattu syrjäiseen hautaan saarelle. Vaimonsa kuoltua sheriffi lähetti tyttärensä saarelta pois. He kohtaavat ensikerran murhien jälkeen kun Abby palaa saarelle ystävänsä Henryn häihin. Jokaisessa jaksossa joku hääseurueen jäsenistä murhataan.
Näyttelijät saivat tietää roolihahmonsa kuolemasta vasta sinä päivänä jona he saivat käsikirjoituksen. Ainoastaan Richard Burgi tiesi sopimuksensa pituuden, hän näyttelee morsiammen isää.

Kuvassa vasemmalla morsian joka on näyttelijöistä oma suosikkini.

Ei kommentteja: